Πώς λειτουργεί

Πως λειτουργεί;

Το fygamediakopes.gr είναι τουριστικό γραφείο με έδρα την Ελλάδα αδειοδοτημένο από τον ΕΟΤ και προσφέρει την δυνατότητα στα μέλη/συνδρομητές του να πραγματοποιούν κρατήσεις σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ. 

Το fygamediakopes.gr δεν ακολουθεί το γνωστό μοντέλο υπηρεσιών που ακολουθούν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων οι οποίες προσφέρουν δωρεάν την χρήση της ιστότοπου τους αλλά ΌΧΙ και τις υπηρεσίες τους.
Όλες αυτές οι ιστοσελίδες χρεώνουν τον χρήστη/πελάτη με προμήθεια επί της αξίας των διανυκτερεύσεων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο χρήστης να επιβαρύνεται με ένα σημαντικό ποσό επιπλέον της αξίας των διανυκτερεύσεων του. 
Εδώ έρχεται να διαφοροποιηθεί το fygamediakopes.gr το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με μέλη/συνδρομητές τα οποία πληρώνοντας μία μικρή συνδρομή στην συνέχεια κερδίζουν σημαντικά ποσά σε κάθε τους κράτηση από κρατήσεις που πραγματοποιούν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.

Γιατί να γίνω μέλος;

Αν θέλετε την προμήθεια που σας χρεώνουν άλλα site για τις κρατήσεις σας να την κερδίζετε εσείς τότε σας αξίζει να γίνετε μέλος στο fygamediakopes.gr.


Με το fygamediakopes.gr πλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 μοντέλα κρατήσεων. α) Το μοντέλο των κρατήσεων με προμήθεια που γνωρίζατε μέχρι σήμερα στο οποίο θα χρεώνεστε με προμήθεια επί της αξίας των διανυκτερεύσεων σε κάθε σας κράτηση και έτσι θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με ένα σημαντικό ποσό. β) Το μοντέλο των κρατήσεων του fygamediakopes.gr ΧΩΡΙΣ προμήθεια στο οποίο πληρώνοντας μια μικρή συνδρομή δεν θα επιβαρυνθείτε κανένα επιπλέον ποσό σαν προμήθεια πληρώνοντας μόνο για την καθαρή αξία των διανυκτερεύσεων σας κερδίζοντας έτσι σημαντικά ποσά σε κάθε σας κράτηση και μάλιστα με απεριόριστη χρήση.
Στα παραδείγματα κρατήσεων που δημοσιεύουμε καθημερινά στην ιστοσελίδα μας αλλά και στην σελίδα μας στο 
facebook (τα οποία αφορούν πάντα μελλοντικές ημερομηνίες ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης), θα δείτε πελάτες οι οποίοι έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά ακόμα και πάνω από 500€ σε μία μόνο κράτηση.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η προμήθεια που χρεώνουν οι ιστοσελίδες κρατήσεων είναι ποσοστό επί τοις % της αξίας των διανυκτερεύσεων. Αν παραδείγματος χάριν ένα ξενοδοχείο έχει αξία διανυκτέρευσης 50€ κάποιος για 6 νύχτες θα πλήρωνε 300€ και αν η προμήθεια της ιστοσελίδας ήταν 20% τότε τα 60€ από τα 300€ θα ήταν προμήθεια. Με λίγα λόγια στο fygamediakopes.gr η κράτηση θα κόστιζε 240€ ή και φθηνότερα. Επιπλέον το fygamediakopes.gr συνεργάζεται με 37 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο κρατήσεις χωρίς προμήθεια αλλά και την χαμηλότερη τιμή από τους μεγαλύτερους προμηθευτές. Γίνετε λοιπόν μέλος στο fygamediakopes.gr και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα!!

 

Πως γίνομαι μέλος;

Για να γίνετε μέλος στο fygamediakopes.gr από το μενού ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ επιλέξτε την κάρτα με την διάρκεια που επιθυμείτε και πατήστε ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

Στην σελίδα που θα εμφανιστεί μπορείτε να επιλέξετε την διάρκεια της συνδρομής της κάρτας μέλους σας. Οι κάρτες μέλους VIP έχουν απεριόριστη χρήση και καλύπτουν μέχρι 4 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες μέλους ή για να εκδώσετε κάρτα μέλους πατήστε εδώ.

Πως κάνω αναζήτηση ξενοδοχείων;

1. Στην φόρμα αναζήτησης πληκτρολογήστε τον αριθμό της κάρτας μέλους σας.

2. Πληκτρολογήστε τον προορισμό και επιλέξτε από την λίστα που εμφανίζεται.

3. Επιλέξτε ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης στο ημερολόγιο.

4. Επιλέξτε τύπο δωματίου και πατήστε αναζήτηση.

Πως κάνω κράτηση ξενοδοχείου;

Αφού πραγματοποιήσετε αναζήτηση ξενοδοχείου, επιλέγετε ξενοδοχείο από την λίστα με τα αποτελέσματα. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα βάσει ονόματος, τιμής , απόστασης, τύπο διατροφής, αστέρια κ.λ.π

Για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας πατήστε ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στην σελίδα του ξενοδοχείου που θα εμφανιστεί επιλέξτε τύπο δωματίου και τύπο διατροφής (πρωινό, ημιδιατροφή κ.λ.π) και πατήστε κράτηση.

Πως κλείνω αεροπορικά εισιτήρια;

Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μπορείτε προς το παρόν να κάνετε από το τηλεφωνικό κέντρο 210.24.74.000 Δευτέρα ως Παρασκευή  09:00 με 17:00. Επίσης μπορείτε να ζητάτε προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων στέλνοντας email στο support@fygamediakopes.gr 

Χρειάζεται να έχω πιστωτική κάρτα;

Πιστωτική κάρτα χρειάζεστε μόνο για ενοικίαση αυτοκινήτου. Για κρατήσεις ξενοδοχείων ή αεροπορικών εισιτηρίων μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, εφόσον μας δίνει προθεσμία πληρωμής ο προμηθευτής.