Page Not Found

Προσφορά 3ήμερο από 35€ την διανυκτέρευση το ζευγάρι

Η προσφορά περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις

subscription

TEST

Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα μέλους Limited για 2 άτομα !! (άμεσα με την εγγραφή)

subscription

Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ 3ήμερο για 2 άτομα στην Ελάτη Τρικάλων, στο συγκρότημα Hotel Koziakas!! (με κλήρωση)

trip

Με την κάρτα μέλους Limited γίνεστε και εσείς μέλος στο μεγαλύτερο club διακοπών στην Ελλάδα με περισσότερα από 100.000 μέλη και αποκτάτε πρόσβαση στο δίκτυο με τα συμβεβλημένα ξενοδοχεία του fygamediakopes.gr με εγγυημένο κόστος διανυκτέρευσης από 12€ ως 17€ το άτομο. Ταυτόχρονα με την εγγραφή σας για την κάρτα μέλους Limited αυτόματα λαμβάνετε μέρος και στην κλήρωση για το ΔΩΡΕΑΝ 3ήμερο για 2 άτομα στην Ελάτη Τρικάλων, στο συμβεβλημένο συγκρότημα Hotel Koziakas. Το 3ήμερο έχει ανοιχτή ημερομηνία μέχρι 31/3/2016 (εκτός εορτών/αργιών) και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/11/2015. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook.com/fygamediakopes.gr. Μην χάνετε χρόνο εγγραφείτε τώρα και κερδίστε διπλά. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσες εγγραφές έχουν πραγματοποιηθεί από 15/10/2015 μέχρι 15/11/2015 και έχουν κάνει Like στην σελίδα μας.

    Όνομα (*)

    Επώνυμο (*)

    Email (*)

    Τηλέφωνο (*)

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης.


    Εγγραφείτε τώρα και κάντε κράτηση στους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα με τιμές..
    κάρτας μέλους !!

    Top Προσφορές στην Ελλάδα (δείτε όλες τις προσφορές…)
    Στην καρδιά της Ηπείρου, ξεπροβάλλει το Ζαγόρι, μια ορεινή περιοχή που βρίσκεται βορειανατολικά της πόλης των Ιωαννίνων. Το Ζαγόρι αποτελείται από 46 χωριά, τα φημισμένα Ζαγοροχώρια που έχουν συνολική έκταση 1.053 τ.χλμ. και βρίσκονται πίσω από το βουνό Μιτσικέλι. Το Ζαγόρι χωρίζεται σε τρία γεωγραφικά τμήματα: στο ανατολικό, κεντρικό και δυτικό τμήμα. Κάθε ένα με την δική του ιστορία, ομορφιά και φυσικά με τα δικά του μοναδικά χωριά.
    Το Δυτικό Ζαγόρι βρίσκεται βορειοδυτικά των Ιωαννίνων και περιλαμβάνει κάποια από τα ομορφότερα και δημοφιλέστερα χωριά της περιοχής. Τα ξακουστά χωριά της κοιλάδας του Βοϊδομάτη που είναι η Αρίστη, το Μεγάλο και Μικρό Πάπιγκο, ο Βίκος, ο Άγιος Μηνάς και το Μεσοβούνι. Το Ανατολικό Ζαγόρι βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης των Ιωαννίνων και αποτελείται από λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου όμορφα χωριά. Αυτά είναι η Βοβούσα, Δεμάτι, Ιτέα, Καστανώνα, Πέτρα, τα χωριά της κοιλάδας του Βάρδα , τα χωριά της κοιλάδας του Ζαγορίτικου, καθώς και οι όμορφοι συνοικισμοί Αγίας Παρασκευής και Ποταμιάς. Το Κεντρικό Ζαγόρι βρίσκεται βόρεια των Ιωαννίνων και περιλαμβάνει τα χωριά Βίτσα, Μονοδένδρι, Κήποι, Ασπράγγελοι, Δίλοφο, Κουκούλι, Καπέσοβο, τα Βλαχοχώρια, τα χωριά της κοιλάδας του Άνω Βίκου καθώς και τα χωριά Τσεπέλοβο, Σκαμνέλι, Νεγάδες, Δίκορφο, Μανασσή, Καλουτά, Διπόταμο, Φραγκάδες και Λεπτοκαρυά. Τα Ζαγοροχώρια είναι σκορπισμένα ανάμεσα σε καταπράσινα βουνά από πεύκα και έλατα και είναι χτισμένα σε υψόμετρο από 500 έως 2.500 μέτρα που είναι και η ψηλότερη κορυφή της οροσειράς Τύμφη, η Γκαμήλα. Τα διατρέχει ο ποταμός Βοϊδομάτης με τα πεντακάθαρα νερά του –ένα από τα ελάχιστα ποτάμια που το νερό του είναι πόσιμο- που σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση, τα επιβλητικά φαράγγια και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών δημιουργεί ένα από τα μαγευτικότερα τοπία. Οι αλπικές λίμνες, οι χαράδρες, τα ποτάμια, η πυκνή βλάστηση σε συνδυασμό με το φαράγγι του Βίκου δημιουργούν στην περιοχή ένα τοπίο άγριας και παρθένας φύσης. Η αίσθηση του χρόνου χάνεται και ο επισκέπτης βλέπει ζωντανή την παράδοση και την ιστορία του Ζαγορίου. Σε όλα τα χωριά του Ζαγορίου λειτουργούν εστιατόρια και ταβέρνες όπου μπορείτε να γευθείτε παραδοσιακές γεύσεις και τις φημισμένες πίτες της περιοχής. Θα σας εντυπωσιάσει η ζεστή και φιλική φιλοξενία των κατοίκων του Ζαγορίου.
    (περισσότερα..)
    Ονειρεύεστε να αποδράσετε στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης; Τα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, πανέμορφα κάθε εποχή του χρόνου, σας περιμένουν για να σας αποκαλύψουν λίγη από τη μαγεία τους. Καταπράσινα τοπία, μοναδική ατμόσφαιρα, παραδοσιακοί οικισμοί και εξαιρετικό φαγητό και όλα αυτά, σε πολύ κοντινή απόσταση από την Aθήνα. Ακολουθείτε απλώς την εθνική οδό Αθηνών – Τριπόλεως και μετά από περίπου 2 ώρες άνετης οδήγησης θα βρεθείτε στην καρδιά του Μαινάλου.
    Αν συγκαταλέγεστε σε αυτούς που αγαπούν την ξεκούραση και την χαλάρωση, θα απολαύσετε τη φύση ατενίζοντας απλά το τοπίο και απολαμβάνοντας την ηρεμία. Αν πάλι σας αρέσει η δράση, μπορείτε να κάνετε σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Mαινάλου ή extreme sports στον ποταμό Λούσιο αλλά και πολλές πεζοπορικές διαδρομές. Η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη στοιχεία πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς και έτσι οι λάτρεις του πολιτισμού θα βρουν τους δικούς τους θησαυρούς. Επισκεφθείτε την Αρχαία Γόρτυνα, ακριβώς δίπλα στην όχθη του Λούσιου ποταμού με τα ιματικά λουτρά και το ιερό του Ασκληπιού αλλά και την Αρχαία Λυκόσουρα, την “αρχαιότερη πόλη του κόσμου” κατά τον Παυσανία και το Ιερό του Λυκαίου Διός στην κορυφή του Λυκαίου Όρους. Μνημεία θρησκευτικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος αποτελούν τα Μοναστήρια στο Φαράγγι του Λούσιου, λαξευμένα στους βράχους, με γνωστότερη τη Μονή Φιλοσόφου, τη Μονή Τιμίου Προδρόμου και Καλαμίου και άλλα 25 ασκηταριά τα οποία θα σας μαγέψουν. Τα διάσημα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας απλώνονται στις δασωμένες πλαγιές με τα πέτρινα κεραμοσκεπή σπίτια και τις εκκλησίες με τα κομψά καμπαναριά. Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα. Κάθε χωριό και μια μακρόχρονη ιστορία, κάθε γειτονιά και ένα οικιστικό κόσμημα. Σε όλα θα βρείτε αξιοθέατα και άπλετη ομορφιά.
    (περισσότερα..)
    Η Θεσσαλονίκη θεωρείται από πολλούς η πιο ζωντανή και νεανική πόλη της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσοι την επισκέπτονται την ερωτεύονται αμέσως. Πρόκειται για μια πόλη η οποία έχει νεανικό πληθυσμό ενώ είναι προσιτή σε όλες τις ηλικίες συνδυάζοντας πλούσια και μακραίωνη ιστορία, πολιτισμό, διασκέδαση και φυσικά… καλό φαγητό!!
    Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους στο Λιμάνι, να χαθείτε στα γραφικά στενάκια της Άνω Πόλης θαυμάζοντας την υπέροχη θέα που προσφέρει, να απολαύσετε τον καφέ σας στην παραλία αλλά και να επισκεφτείτε ένα από τα 22 ενδιαφέροντα Μουσεία που διαθέτει η πόλη. Η ιστορική περιοχή των Λαδάδικων θα σας προσφέρει πεντανόστιμα εδέσματα ενώ θα βιώσετε μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης που χαρακτηρίζεται από τους δικούς της ξεχωριστούς ρυθμούς αλλά και μια ιδιαίτερη, διαφορετική αντιμετώπιση για την ίδια την ζωή. Σύντομα θα καταλάβετε γιατί αυτή η πόλη γίνεται τόσο γρήγορα αγαπητή από όλους!
    (περισσότερα..)
    Το Πήλιο, το Βουνό των Κενταύρων, είχαν διαλέξει οι δώδεκα Θεοί του Ολύμπου ως καλοκαιρινή κατοικία. Σήμερα το επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες τουρίστες και τους 12μήνες του χρόνου. Προσφέρει στον επισκέπτη μυθική ομορφιά, πανέμορφα καταπράσινα τοπία, κρυστάλλινες πηγές, χρυσές αμμουδιές, πεντακάθαρα νερά, επιβλητικές κορυφές, πάνω από 70 γραφικά χωριά χτισμένα με την παραδοσιακή Πηλιορείτικη Αρχιτεκτονική, πλακόστρωτα καλντερίμια, γεφύρια, και παραδοσιακά αρχοντικά.
    Ένας τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου για χαλάρωση αλλά και περιπέτεια. Διαθέτει πυκνό δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία και όρμους με μικρές ή μεγάλες παραλίες με άμμο ή βότσαλο. Το Πήλιο χωρίζεται στο Ανατολικό, Δυτικό, Βόρειο και Νότιο Πήλιο και συνδυάζει την ομορφιά του καταπράσινου ορεινού τοπίου με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τις απάνεμες ακτές του Παγασητικού. Το Ανατολικό Πήλιο περιλαμβάνει τα χωριά Ζαγορά, Χορευτό, Κισσός, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης, Μούρεσι, Τσαγκαράδα, Νταμούχαρη, Μυλοπόταμος, Ξουρίχτι, Ανήλιο, Φακίστρα, Πουρί, Παπά Νερό, Πλάκα, Μπάνικας, Λαμπινού και Καλαμάκι. Το Δυτικό Πήλιο περιλαμβάνει τα χωριά Χάνια, Πορταριά, Μακρυνίτσα, Μηλιές, Βυζίτσα, Αγριά, Καλά Νερά, Κάτω Γατζέα, Ανω και Κάτω Λεχώνια, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Άγιος Λαυρέντιος, Άγιος Βλάσης, Ανακασιά, Άλλη Μεριά, Κατηχώρι, Κουκούραβα, Κεραμίδι, Καμάρι, Άγιος Ονούφριος, Αφέτες και Νεοχώρι, Βένετο. Στο Βόρειο Πήλιο συναντάμε τις Γλαφυρές, την Κάτω Κερασιά, την Άνω Κερασιά, τα Κανάλια. Το Νότιο Πήλιο περιλαμβάνει τα χωριά Συκή, Αργαλαστή, Ξυνόβρυση, Μετόχι, Λαύκο, Προμύρι, Πλατανιά, Λύρη, Καστρί, Κατηγιώργη, Μηλίνα και Τρίκερι. Στο Πήλιο η βλάστηση αγγίζει τις υπέροχες χρυσαφένιες παραλίες οι οποίες προσφέρουν στον επισκέπτη τις δυνατότητες για θαλάσσια σπορ αλλά και για νυχτερινή ζωή. Από αυτές ξεχωρίζουν το Χορευτό, οι Άγιοι Σαράντα, το Πουρί, ο Άη Γιάννης, το Παπά Νερό, ο Μυλοπόταμος, η Λαμπινού, η Φακίστρα, η Πάλτση, ο Πλατανιάς και ο Κατηγιώργης. Το χειμώνα το Πήλιο γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, καθώς τα χιόνια στις κορυφές των τριγύρω ορεινών όγκων «στολίζουν» μοναδικά το τοπίο και προσφέρουν ένα μαγευτικό θέαμα. Για τους λάτρεις της δράσης, υπάρχει η δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση όπως περπάτημα, ποδήλατο βουνού, ιππασία, κατάδυση, ψάρεμα κ.α. Επισκεφθείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που βρίσκεται στις «Αγριόλευκες» σε υψόμετρο 1500μ. Απέχει 27 χλμ από το Βόλο και 2 χλμ από τον οικισμό Χάνια. Το χιονοδρομικό βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος από οξιές και αγριόλευκες και προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα! Ο επισκέπτης του Πηλίου μαγεύεται και πάντα ξαναγυρνά, σε μέρη αγαπημένα και γνωστές διαδρομές.
    (περισσότερα..)
    Στο Μέτσοβο χωρίς καμία αμφιβολία ανήκει ο τίτλος του πιο γραφικότερου οικισμού της Ελλάδας κ όχι άδικα. Μία ορεινή πολιτεία που αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη με τα εκπληκτικά της χρώματα και τις μοναδικές εικόνες της. Χτισμένο σε υψόμετρο 1200 μ σε ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο πράσινο, ακριβώς στο σημείο όπου χωρίζεται η Βόρεια Πίνδος από τη Νότια, το Μέτσοβο ξυπνά αισθήσεις ξεχασμένες!
    Παρά τη ραγδαία αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, η περιοχή δεν έχει χάσει τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Συνδυάζει αρμονικά το παρελθόν με το παρόν και αποτελεί ένα ιδανικό καταφύγιο όχι μόνο το χειμώνα που πιθανότατα θα το δείτε χιονισμένο και θα απολαύσετε χειμερινά σπορ, αλλά και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ως τόπος καταγωγής ορισμένων από τους σημαντικότερους Εθνικούς Ευεργέτες, το Μέτσοβο δε θα μπορούσε να μη φημίζεται για την μεγάλη πνευματική του ανάπτυξη. Θα θαυμάσετε τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες και τα πλακόστρωτα καλντερίμια του, αλλά ίσως να έχετε και την ευκαιρία να βρεθείτε εκεί σε κάποια από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο συνεδριακό του κέντρο. Επίσης, θα κάνετε τις βόλτες σας και θα απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου, η οποία είναι τριγυρισμένη από παραδοσιακές ταβέρνες και όμορφα καφενεδάκια. Τέλος, γύρω από το Μέτσοβο, υπάρχουν αρκετές περιοχές που η καθεμιά έχει κάτι ιδιαίτερο να σας προσφέρει. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Ανθοχώρι, που διαθέτει υπαίθριο μουσείο υδροκίνησης, τη Χρυσοβίτσα με τη Μονή Παναγίας, τα χωριά Ανήλιο και Βοτονόσι, καθώς και τον παραδοσιακό οικισμό της Μηλιάς στα όρια του Εθνικού Δρυμού.
    (περισσότερα..)
    Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς τόσο χειμερινών όσο και καλοκαιρινών διακοπών, με συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή που δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για όποιον θέλει να γνωρίσει τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.
    Αξίζει να περπατήσετε στους γραφικούς οικισμούς του και να θαυμάσετε τα εξαιρετικά δείγματα παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής και τους καλά διατηρημένους οικισμούς της περιοχής. Πολλά αρχοντικά, τοξωτά γεφύρια, βυζαντινές εκκλησίες, παλιά σχολεία συνθέτουν την εικόνα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της UNESCO η περιοχή της Ευρυτανίας είναι μια από τις πέντε περιοχές του κόσμου σε καθαρότητα, δηλαδή σχεδόν μηδενική μόλυνση. Είναι καθαρά ορεινή περιοχή, με την μεγαλύτερη έκτασή της σε υψόμετρο μεγαλύτερο από 1.000 μέτρα και διαθέτει μεγάλο υδάτινο πλούτο και τεράστια δασοκάλυψη. Σε απόσταση 12 χλμ από την πόλη του Καρπενησίου, βρίσκεται το οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου στο Βελούχι. Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόλογα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Στην περιοχή, όπου θεωρείται ο παράδεισος των υπαίθριων δραστηριοτήτων μέσα σε ειδυλλιακές τοποθεσίες ενώ αποτελεί ένα τέλειο ορμητήριο για εκδρομές σε πανέμορφες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής. Δραστηριοποιούνται εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρουν πλήρη εξοπλισμό, έμπειρους οδηγούς και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Το υγιεινό κλίμα, τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες με υψηλής ποιότητας παροχές, τα καλόγουστα καφέ και μπαράκια, οι ταβέρνες καθώς και οι εναλλαγές των τοπίων και οι επιλογές διασκέδασης και δραστηριοτήτων καθιστούν το Καρπενήσι ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου.
    (περισσότερα..)
    Τα Καλάβρυτα είναι μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Αχαΐας, με ιστορία που χάνεται στα βάθη του χρόνου και με σύγχρονες υποδομές που ελκύουν πολλές κατηγορίες τουριστών. Βρίσκονται στη «σκιά» του όρου Χελμός, σε υψόμετρο 756 μέτρων και αποτελούν έναν ιδιαίτερα δημοφιλή και ενδιαφέροντα προορισμό, που προσφέρει τη δυνατότητα για διάφορες δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου.
    Στην ευρύτερη επαρχία των Καλαβρύτων μπορεί κανείς να επισκεφτεί πολύ σημαντικά θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, φυσικά και τουριστικά αξιοθέατα, να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με διάφορα σπορ. Το πρώτο που βλέπει ο επισκέπτης όταν φτάνει στα Καλάβρυτα, είναι ο ιστορικός σταθμός του τρένου, που θυμίζει κάτι από τα παλιά και αποτελεί αφετηρία για τον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Σε κοντινή απόσταση και προς το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το παλιό Δημοτικό Σχολείο, που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και το οποίο, από τον Ιανουάριο του 2005 στεγάζει το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Στο όμορφο και γραφικό κέντρο, την πλατεία και την αγορά της πόλης, ο επισκέπτης μπορεί να βρει πλήθος από καταστήματα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως τσάι, βότανα, μέλι, χυλοπίτες, γαλακτοκομικά κ.ά., καθώς και είδη λαϊκής τέχνης, αλλά και καφέ και ταβέρνες, όπου μπορεί να απολαύσει τοπικά εδέσματα και όχι μόνο. Κεντρική θέση στην πλατεία κατέχει ο αναστηλωμένος Μητροπολιτικός Ναός των Καλαβρύτων που χτίστηκε την περίοδο 1730 – 1750 και στη συνέχεια πυρπολήθηκε από τον Ιμπραήμ, το 1827, ανοικοδομήθηκε, αλλά καταστράφηκε και πάλι από τους Γερμανούς το 1943. Το ρολόι στο αριστερό κωδωνοστάσιό του είναι σταματημένο στην ώρα της ναζιστικής θηριωδίας, ενώ στο δεξί ένα καινούργιο ρολόι μετρά το χρόνο από την απελευθέρωση από τους Γερμανούς και μετά. Καλάβρυτα δεν είναι μόνο… η πόλη, αλλά και η γύρω περιοχή, που είναι γεμάτη από αξιοθέατα, όπως, το φαράγγι του Βουραϊκού, ο Χελμός, τα Ύδατα της Στυγός, το σπήλαιο των λιμνών, η Ιερά Μονή Μέγα Σπηλαίου και φυσικά ο οδοντωτός σιδηρόδρομος, το χιονοδρομικό κέντρο κ.ά..
    (περισσότερα..)
    Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα του νομού. Χτισμένη στην όχθη της λίμνης Παμβώτιδας και σε υψόμετρο 500 μέτρων, μαγεύει με την ομορφιά της και τη ζεστή της ατμόσφαιρα. Μια ζωντανή πόλη με 100.000 κατοίκους, που κουβαλάει μια ιστορία αιώνων. Κάθε σοκάκι και πλατεία, κάθε σημείο της πόλης αντηχεί την σπουδαία της παράδοση.
    Ο συνδυασμός των αναρίθμητων ιστορικών μνημείων και των μουσείων με την απίστευτη φυσική ομορφιά του τοπίου αποτελεί εγγύηση για τους επισκέπτες. Το κάστρο των Ιωαννίνων, η λίμνη με το νησάκι, το σπήλαιο, η εκπληκτική παλαιά πόλη με τα παραδοσιακά μαγαζάκια της και την εκλεκτή αγορά της καθώς και τα πολυάριθμα παλαιά αρχοντικά που δεσπόζουν στην πόλη, δε μπορούν παρά να τραβήξουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να τον αιχμαλωτίσουν. Μία πόλη που συνδυάζει τα πάντα. Ειδυλλιακά σημεία για περιπάτους μέσα στη φύση για τους ρομαντικούς και τους φυσιολάτρες. Έντονη νυχτερινή ζωή και υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα για τους γλεντζέδες και τους καλοφαγάδες. Σημαντικά μουσεία και αξιοθέατα για τους λάτρεις της παράδοσης και της ιστορίας. Αλλά και απεριόριστες δυνατότητες για extreme sports σε πανέμορφες φυσικές τοποθεσίες για τους τολμηρούς. Και όσοι ενδιαφέρονται για αποδράσεις έξω από την πόλη, θα εντυπωσιαστούν με την άγρια φύση και τα μαγευτικά τοπία που τους περιμένουν μόλις μισή ώρα από τα Ιωάννινα.
    (περισσότερα..)