Τυνησία – Μεγάλος γύρος οάσεων, Βερβέρικα χωριά – Πτήσεις με Aegean | Ιούλιος – Οκτώβριος 2024

Τιμή από 689.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9 Ημέρες

ΕΙΔΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ομαδική Εκδρομή

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Αεροπορικώς

Αναχωρήσεις

27/07, 03/08, 10/08, 14/08, 17/08, 24/08, 07/09, 21/09, 28/09, 23/10

Book Tours

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα υπέροχο 9ήμερο στην Τυνησία, στο μέσον ακριβώς της βορειοαφρικανικής ακτογραμμής, που ξεχωρίζει από τα κλασικά προγράμματα στη μεσογειακή αυτή χώρα. Με διανυκτερεύσεις στη Ντουζ και στο Σφάξ δεν επιστρέφουμε βιαστικά από τις οάσεις στην Τύνιδα αλλά αντιθέτως ιχνηλατούμε το νότιο κομμάτι. Τι θα κερδίσουμε; Όμορφες εικόνες και εμπειρίες σε αυθεντικά Βερβέρικα χωριά και αγορές. Ξεκινάμε από την πρωτεύουσα Τύνιδα και κατευθυνόμαστε προς το νότο, προς τις περίφημες οάσεις εκεί στις παρυφές της Σαχάρας, μαζί με το διάσημο κινηματογραφικό σκηνικό του Πολέμου των ’στρων! Βλέπουμε τρωγλοδυτικές κατοικίες, βερβέρικα χωριά (όπως τη Ματμάτα, Ταμερζίτ), αλλά και  ερείπια αρχαίων πολιτισμών (όπως στην Καρχηδόνα) και επισκεπτόμαστε θέρετρα όπως η Σους, ώστε να αποκτήσουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα αυτής της υπέροχης χώρας.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα 9ήμερο πρόγραμμα στην Τυνησία, που ξεκινά από την πρωτεύουσα Τύνιδα και συνεχίζει με το γραφικό χωριό Τεστούρ και την ρωμαϊκή Ντούγκα για να φτάσει στην ιερή πόλη των Αράβων, τη θρυλική Καϊρουάν. Καθοδόν για την Τοζέρ βλέπουμε το γραφικό χωριό Τζέλμα και την κωμόπολη Γκάφσα και ξεναγούμαστε στο διαμάντι της ερήμου που λέγεται Τοζέρ. Διασχίζουμε το αλατούχο βαθύπεδο της λίμνης Σοτ Ελ Τζερίντ και φτάνουμε στην πόλη-ορόσημο της Σαχάρα, την Ντουζ. Μεταβαίνουμε στον… εξωγήινο πλανήτη Τατουίν, ερχόμαστε στη Ματμάτα με τους Τρωγλοδύτες. Μένουμε άφωνοι στο καταπληκτικό ρωμαϊκό αμφιθέατρο στην Ελ Τζεμ, συνεχίζουμε για την Σους με το μαυσωλείο του πρώτου προέδρου της Τυνησίας, γνωρίζουμε το κοσμοπολιτικό θέρετρο Χαμμαμέτ και τον αρχαιολογικό χώρο της θρυλικής Καρχηδόνας, και για τον επίλογο του ταξιδιού μας περιηγούμαστε στην Τύνιδα και στο γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σάιντ, το «κυκλαδοχώρι της Τυνησίας»!

Μόνο Στο Fygamediakopes

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα του fygamediakopes για να γνωρίσουμε τις οάσεις της Τυνησίας, αλλά και τα αυθεντικά Βερβέρικα χωριά του νότου. Θα μπορούσαμε, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος, να αφιερώσουμε τις περισσότερες ημέρες στη Χαμμαμέτ, με 3 μόνο διανυκτερεύσεις εκτός, αλλά έτσι δεν θα είχαμε χρόνο να εξερευνήσουμε. Έτσι με σωστό αριθμό  διανυκτερεύσεων εκτός Χαμμαμέτ, καταφέρνουμε να  αφιερώνουμε χρόνο στην αυθεντική Τυνησία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 • Επιπλέον εκδρομή δυτικά της Τύνιδας σε μια περιοχή που για πρώτη φορά προτείνεται στην ελληνική αγορά εκεί που βρίσκεται το «ανδαλουσιανό» χωριό Τεστούρ, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της Ανδαλουσίας και την Ντούγκα την  καλύτερα διατηρημένη ρωμαϊκή πόλη στη βόρεια Αφρική, που περιλαμβάνει ακόμη μνημεία των Βερβέρων, των Νουμιδών, ακόμη και των Βυζαντινών.
 • Προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* sup και 5* (τοπικής κατηγοροποίησης).
 • Πλούσια διάρκεια για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το ταξίδι μας.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Μπαρντό που άνοιξε πρόσφατα και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στην περιοχή της Μεσογείου μετά από αυτό της Αιγύπτου.
 • Ο σχεδιασμός του ταξιδιού έχει έντονο άρωμα Fygame Diakopes, φτάνοντας νότια μέχρι το βερβέρικα χωριά Ματμάτα & Ταμερζίτ  για να ανακαλύψουμε κρυμμένες ομορφιές που ξεφεύγουν από τα κλασικά προγράμματα της Τυνησίας με μια απλή επίσκεψη στις οάσεις και όλες τις υπόλοιπες διανυκτερεύσεις στην Χαμμαμέτ.
 • Είναι άρτια σχεδιασμένο έτσι ώστε να περιλαμβάνονται όσο το δυνατόν περισσότερα και σπουδαιότερα αξιοθέατα.  Με έμφαση στις ξεναγήσεις, στον επιμορφωτικό χαρακτήρα του προγράμματος, στις εισόδους στα κυριότερα αξιοθέατα και στη διασκέδαση.
 • Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνονται τοπικά φιλοδωρήματα, φόροι πόλεων, είσοδοι στα μουσεία και στους επισκεπτόμενους χώρους, φόροι ξενοδοχείων, επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος και απώλειας αποσκευών.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

Προσφέρουμε διαμονή στα παρακάτω πολυτελή ξενοδοχεία (τοπικής κατηγοροποίησης)

 • ΤΥΝΙΔΑ: El Mouradi Africa 5*
 • ΚΑΪΡΟΥΑΝ: La Kasbah Kairouan 5*
 • ΤΟΖΕΡ: Palm Beach Tozeur 5*
 • ΝΤΟΥΖ: El Mouradi Douz 4*
 • ΣΟΥΣ: Sousse Palace 5*

Πρόγραμμα

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΥΝΙΔΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πτήση για την Τύνιδα. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΤΥΝΙΔΑ – Μουσείο Μπαρντό - ΤΕΣΤΟΥΡ – ΝΤΟΥΓΚΑ – ΚΑΪΡΟΥΑΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με πρώτο μας σταθμό την επίσκεψή μας στο Μουσείο Μπαρντό ένα από τα σημαντικότερα στην περιοχή της Μεσογείου με εκθέματα από την προιστορική περίοδο, την περίοδο των Καρχηδόνιων πολέμων, την Ρωμαική περίοδο και πολλά άλλα. Συνεχίζουμε για το «ανδαλουσιανό» χωριό Τεστούρ, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα χωριά της νότιας Ισπανίας. Μετά από μια σύντομη στάση στο χωριό, συνεχίζουμε για την Ντούγκα και τον αρχαιολογικό χώρο που αποτελεί και μνημείο της UNESCO.

Η πόλη αποτελεί την καλύτερα διατηρημένη ρωμαϊκή πόλη στη βόρεια Αφρική, που περιλαμβάνει ακόμη μνημεία των Βερβέρων, των Νουμιδών, ακόμη και των Βυζαντινών. Τελικός μας προορισμός για σήμερα η αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων, η θρυλική Καϊρουάν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση στην Καϊρουάν.

3η ημέρα: ΚΑΪΡΟΥΑΝ (περιήγηση) – ΤΖΕΛΜΑ – ΓΚΑΦΣΑ – ΤΟΖΕΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στην Καϊρουάν. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε την κολυμβήθρα των Αγλαβιτών, το Μαυσωλείο των Βέρβερων καθώς επίσης και τη Μεδίνα, την Παλιά Πόλη της Καϊρουάν.

Συνεχίζουμε την ημέρα με τελικό προορισμό την Τοζέρ. Μετά από δύο σύντομες στάσεις στο παραδοσιακό χωριό Τζέλμα και στην κωμόπολη Γκάφσα, θα φτάσουμε στην Τοζέρ, μια πόλη με ιδιαίτερο χρώμα, ένα αληθινό διαμάντι της ερήμου.

 

4η ημέρα: ΤΟΖΕΡ – (εκδρομή στις οάσεις ΤΣΕΜΠΙΚΑ, ΤΑΜΕΡΖΑ – ΜΟΣ ΕΣΠΑ) - ΤΟΖΕΡ

Σήμερα ξεκινάμε για μια περιπέτεια στην έρημο (για όποιον επιθυμεί) και στις οάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Τοζέρ. Θα έρθουμε λοιπόν στις οάσεις Τσεμπίκα και Ταμέρζα, «χαμένες» ανάμεσα στις τραχιές πλαγιές του Άτλαντα, όχι μακριά από τα σύνορα της Τυνησίας με την Αλγερία, όπου θα δούμε ένα χωριό Βερβέρων. Μπορείτε να κάνετε σαφάρι 4χ4 με jeep (κόστος ατομικό). Συνέχεια για όποιον ακολουθήσει στην περιπέτεια με τα 4χ4 θα επισκεφθούμε την περιοχή Μος Έσπα που είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κινηματογραφικά σετ των διάσημων ταινιών STAR WARS. Θα δούμε μία συλλογή από 20 θολωτά κτίρια που χτίστηκαν ειδικά για αυτό τον σκοπό και αντιπροσώπευαν το διαστημόπλοιο Tatooine «The Phantom Menace». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Για όποιον δεν ακολουθήσει χαλάρωση στο ξενοδοχείο. 

Το απόγευμα θα κάνουμε βόλτα στην πόλη για να γνωρίσουμε την Τοζέρ, για να δούμε μεταξύ άλλων το παζάρι, τον ζωολογικό κήπο & την όαση της Τοζέρ την μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας και τις διασημότερες στον κόσμο που ποτίζεται από 200 πηγές και περιβάλλεται από ένα πανέμορφο, τεράστιο φοινικόδασος. Δείπνο και διανυκτέρευση στην Τοζέρ.

5η ημέρα: ΤΟΖΕΡ – ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ – ΝΤΟΥΖ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση με τελικό μας προορισμό τη Ντούζ. Θα ξεκινήσουμε όμως την ημέρα από την παλιά πόλη της Τοζέρ την Μντίνα και θα έχετε χρόνο να αγοράσετε χειροποίητα της τοπικής τέχνης. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με μία στάση στην διάσημη λίμνη Σοτ Ελ Τζερίντ. Θα θαυμάσουμε το τοπίο και θα φωτογραφίσουμε τις αντανακλάσεις στην έρημο. Στη συνέχεια φτάνουμε στη Ντουζ, πόλη-ορόσημο στη Σαχάρα, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο να κάνουμε δραστηριότητες (προαιρετικά) όπως βόλτα με καμήλες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΝΤΟΥΖ – ΜΑΤΜΑΤΑ (Τρωγλοδύτες) – ΕΛ ΤΖΕΜ – ΣΟΥΣ

Αναχώρηση από την Ντουζ με τελικό προορισμό τη Σους. Καθοδόν επισκεπτόμαστε τα βερβέρικα χωριά  Ταμερζετ & Ματμάτα,. Ειδικά θα επισκεφθούμε την Ματμάτα με τις  χαρακτηριστικές τρωγλοδυτικές κατοικίες της και θα επισκεφθούμε ένα από αυτά. Πρόκειται για σπίτια σκαλισμένα σε σκληρή άμμο, που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως κατοικίες από τους κατοίκους της ερήμου. Επόμενος σταθμός μας σταθμό το Ελ Τζεμ (El Jem), για να επισκεφθούμε το διάσημο και τεράστιο, αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το αμφιθέατρο έχει διατηρηθεί σε καταπληκτική κατάσταση και είναι το μεγαλύτερο αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο εκτός Ευρώπης! Θα συνεχίσουμε για την Σους (Sousse). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΣΟΥΣ (ελεύθερη μέρα)

Ελεύθερη μέρα για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το ξενοδοχείο σας, Προτείνουμε μία βόλτα στην γραφική Μντίνα της ή ακόμα μία κρουαζιέρα με πειρατικό πλοίο (καιρού επιτρέποντος) στα ανοικτά της Μεσογείου. Δείπνο & διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΣΟΥΣ – XAMMAMET - ΤΥΝΙΔΑ – ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ – ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ – ΤΥΝΙΔΑ (πτήση επιστροφής)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή μας μέρα θα ξεκινήσει με μία επίσκεψη στην Χάμμαμετ και την παλιά πόλη της, Μεντίνα όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στα σοκάκια της. Επόμενη στάση μας η πρωτεύουσα Τύνιδα. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην πόλη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη –Μεδίνα– (Μνημείο Πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο) και θα έχετε χρόνο για αγορά σουβενίρ ή ακόμα για να απολαύσετε τον καφέ σας στα γραφικά σουκς. Επόμενη στάση ο αρχαιολογικός χώρος της Καρχηδόνας, με τα Ρωμαϊκά ερείπια και με τα δημόσια λουτρά του Αντωνίνου του επονομαζόμενου «Πίου» την βασιλική Domus Charitatis, το Τοφέ όπου προσέφεραν θυσίες, το Μήτριο κ.α. Αλλάζοντας σκηνικό θα επισκεφθούμε το γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σαΐντ το χωριό που θυμίζει «Μύκονο». Θα έχουμε χρόνο για χαλαρή βόλτα στο γραφικό Σίντι Μπου Σαΐντ. Χρόνος για φαγητό & καφέ (έξοδα ατομικά). Αργά το απόγευμα μετάβαση στο αεροδρόμιο της Τύνιδας.

 

 

9η ημέρα: ΤΥΝΙΔΑ – Πτήση επιστροφής

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Τιμές
Αναχωρήσεις από Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 719€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 280 €
Twin Room 719 € 280 €
Triple Room 719 € 280 €
Single Room 969 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 819€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 819 € 280 €
Twin Room 819 € 280 €
Triple Room 819 € 280 €
Single Room 1069 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 280 €
Twin Room 779 € 280 €
Triple Room 779 € 280 €
Single Room 1029 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 719€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 280 €
Twin Room 719 € 280 €
Triple Room 719 € 280 €
Single Room 969 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 689€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 689 € 280 €
Twin Room 689 € 280 €
Triple Room 689 € 280 €
Single Room 939 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 689€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 689 € 280 €
Twin Room 689 € 280 €
Triple Room 689 € 280 €
Single Room 939 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/10/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 799€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 280 €
Twin Room 799 € 280 €
Triple Room 799 € 280 €
Single Room 1049 € 280 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 799€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 280 €
Twin Room 799 € 280 €
Triple Room 799 € 280 €
Single Room 1049 € 280 €
 
Κράτηση
 
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6/7/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 869€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 280 €
Twin Room 869 € 280 €
Triple Room 869 € 280 €
Single Room 1119 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/7/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27/7/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 969€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 969 € 280 €
Twin Room 969 € 280 €
Triple Room 969 € 280 €
Single Room 1219 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 929€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 280 €
Twin Room 929 € 280 €
Triple Room 929 € 280 €
Single Room 1179 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/9/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 869€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 280 €
Twin Room 869 € 280 €
Triple Room 869 € 280 €
Single Room 1119 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/9/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 839€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 839 € 280 €
Twin Room 839 € 280 €
Triple Room 839 € 280 €
Single Room 1089 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/9/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 839€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 839 € 280 €
Twin Room 839 € 280 €
Triple Room 839 € 280 €
Single Room 1089 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/10/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 949€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 280 €
Twin Room 949 € 280 €
Triple Room 949 € 280 €
Single Room 1199 € 280 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - Τιμή από 949€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 280 €
Twin Room 949 € 280 €
Triple Room 949 € 280 €
Single Room 1199 € 280 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 
Αναχωρήσεις από Κύπρο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6/7/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1199€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 0 €
Twin Room 1199 € 0 €
Triple Room 1199 € 0 €
Single Room 1449 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/7/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27/7/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1299€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 0 €
Twin Room 1299 € 0 €
Triple Room 1299 € 0 €
Single Room 1549 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1259€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1259 € 0 €
Twin Room 1259 € 0 €
Triple Room 1259 € 0 €
Single Room 1509 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/9/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1199€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 0 €
Twin Room 1199 € 0 €
Triple Room 1199 € 0 €
Single Room 1449 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/9/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1169€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1169 € 0 €
Twin Room 1169 € 0 €
Triple Room 1169 € 0 €
Single Room 1419 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/9/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1169€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1169 € 0 €
Twin Room 1169 € 0 €
Triple Room 1169 € 0 €
Single Room 1419 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/10/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1279€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1279 € 0 €
Twin Room 1279 € 0 €
Triple Room 1279 € 0 €
Single Room 1529 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - Τιμή από 1279€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1279 € 0 €
Twin Room 1279 € 0 €
Triple Room 1279 € 0 €
Single Room 1529 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.
 
Κράτηση
 

Χάρτης Ταξιδιού

Similar Tour

Η άλλη Κωνσταντινούπολη του Fygamediakopes | Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2024

5 Ημέρες

Ομαδική Εκδρομή

Τιμή από 699.00