Σμύρνη και Μικρασιατικά Παράλια, Ταξίδι στη μνήμη και την ιστορία | Ιούλιος – Οκτώβριος 2024

Τιμή από 569.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

4, 5 Ημέρες

ΕΙΔΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ομαδική Εκδρομή

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Αεροπορικώς

Αναχωρήσεις

24/07, 07/08, 11/08, 14/08, 21/08, 28/08, 04/09, 18/09

Book Tours

Ταυτότητα ταξιδιού

Προσεκτικά και ευρηματικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, μετά από την τεράστια εμπειρία μας στην περιοχή, που μας επιτρέπει μέσα σε 5 ημέρες να καλύψουμε τη Σμύρνη και ένα μεγάλο τμήμα της Δυτικής Τουρκίας και της Μικράς Ασίας. Με ένα στιβαρό πρόγραμμα περιηγήσεων, που καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα, με παροχές και ανέσεις χωρίς «τσιγκουνιές» και χωρίς να βάζουμε «νερό στο κρασί μας». Μεγάλα ατού είναι αναμφισβήτητα το ξενοδοχείο μας στη Σμύρνη, στην καρδιά της πόλης με εκπληκτικές ανέσεις και θέα στη θάλασσα, ο Έλληνας αρχηγός από την Αθήνα που θα είναι διαρκώς μαζί σας, αλλά και ο τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου απαιτείται, για εμπεριστατωμένες σε βάθος ξεναγήσεις.

Ένα συγκλονιστικό ταξίδι που μας χαρίζει μία «γεύση» από Μικρά Ασία, τη μυθική χώρα των απέραντων αυτοκρατοριών, των ατέλειωτων καραβανιών, των περιπλανώμενων φυλών, των θρησκειών, των αιρέσεων, των δογμάτων, των οικουμενικών συνόδων, των σχισμάτων, των ασκητών.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στα Παράλια της Μικράς Ασίας. Οι επιλεγμένες επισκέψεις μας σε πόλεις, χωριά, αρχαιολογικούς χώρους κ.λπ. προσφέρουν στους ταξιδιώτες μας μια σφαιρική εικόνα της συγκλονιστικής αυτής γωνιάς του κόσμου. Έχοντας ως βάση μας την πολύπαθη και ιστορική Σμύρνη, επισκεπτόμαστε τα περισσότερα και σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, τον αρχαιολογικό χώρο της Περγάμου, το χιλιοτραγουδισμένο Αϊβαλί και τη Χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, με τα Βουρλά, το Τσεσμέ και τα Αλάτσατα. Την αρχαία Έφεσο - την πιο καλοδιατηρημένη Ιωνική πόλη - τη Μίλητο και τα Δίδυμα αλλά και το παραθαλάσσιο Κουσάντασι. Ένα ταξίδι γεμάτο ιστορία, κοσμοπολίτικο «αέρα» και μνήμες μιας ένδοξης εποχής…

Μόνο Στο fygamediakopes

Μετά την τεράστια εμπειρία μας στην περιοχή, διαμορφώσαμε το πιο πλήρες και γεμάτο πρόγραμμα για τη Σμύρνη και τα Παράλια της Μικράς Ασίας. Ένα πρόγραμμα όπως σας έχει συνηθίσει το fygamediakopes, με ποιοτικές, εμπεριστατωμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις, και έμφαση στο τοπικό και ελληνικό στοιχείο. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μία σε βάθος εξερεύνηση στην ιστορική Σμύρνη και τα Μικρασιατικά παράλια, με παροχές και εμπειρίες-εκπλήξεις που θα βρείτε μόνο στο fygamediakopes. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα ξεχωρίζει για τα παρακάτω:
 • Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του προγράμματος του Fygame Diakopes είναι ότι όλες οι διανυκτερεύσεις γίνονται στην Σμύρνη έτσι ώστε να την απολαύσουμε αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουμε σε βάθος τα μικρασιατικά παράλια αλλά και τη χερσόνησο της Ερυθραίας. Δεν αφιερώνουμε διαν/σεις σε μικρότερες περιοχές μειώνοντας τη διαμονή στη Σμύρνη  για μείωση κόστους. Με την επιλογή αυτή το πενθήμερο αυτό γίνεται ταυτόχρονα ξεκούραστο και χορταστικό.
 • Εξαιρετικές πτήσεις με την Aegean.
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Inn by Radisson 4* στη Σμύρνη, σε εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι, στο ιστορικό κέντρο και στον διάσημο παραλιακό πεζόδρομο Kordon με τα καφέ και τα καταστήματα. Με εκπληκτικές ανέσεις και θέα στη θάλασσα, για να απολαύσετε κάθε λεπτό της διαμονής σας στη Σμύρνη.
 • Το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με Έλληνα αρχηγό-συνοδό και όχι τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό. Θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο ελληνόφωνο ξεναγό, χωρίς να στείλουμε Έλληνα αρχηγό – που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας – να συνοδεύσει την αποστολή. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για μια επιλογή που κοστίζει, αλλά προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, εξυπηρέτηση, άνεση και απόλαυση του ταξιδιού σας. Με λίγα λόγια, προσφέρει την ποιότητα fygamediakopes!
 • Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου είναι απαραίτητο, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
 • Δεν υπάρχουν ελεύθερες ημέρες, αλλά ημέρες γεμάτες εκδρομές και περιηγήσεις. Παρ’ όλα αυτά, το πρόγραμμα προβλέπει και ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε και να απολαύσετε το ταξίδι και μόνοι σας ή με τη συνοδεία και την περιποίηση του αρχηγού μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε μόνο μία εκδρομή να περιλαμβάνεται… Εμείς προτιμήσαμε το πρόγραμμά μας να είναι γεμάτο εκδρομές ιδιωτικές με τον αρχηγό μας. Είναι, βλέπετε, ταξίδι fygamediakopes!
 • Εκπλήξεις που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα και αυξάνουν την εμπειρία. Κρυμμένα μυστικά που θα μας γνωρίσουν μια άλλη Μικρά Ασία, δίνοντας έμφαση στο τοπικό και ελληνικό στοιχείο με ειδικές επισκέψεις – δραστηριότητες που έχουμε οργανώσει και δεν θα βρείτε σε άλλα προγράμματα.
 • Πλήρης και εμπεριστατωμένη ξενάγηση στη Σμύρνη, κατά την οποία θα περάσουμε – μεταξύ άλλων – από τα διατηρητέα σπίτια της τότε ένδοξης εποχής, τα οποία διασώθηκαν από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
 • Επίσκεψη και ξενάγηση στο Κορδελιό, απέναντι από τη Σμύρνη, την πολυτελή περιοχή με τον όμορφο εμπορικό πεζόδρομο.
 • Ειδική επίσκεψη και περιήγηση στο Αϊβαλί, περιοχή της Μικράς Ασίας που συνήθως παραλείπεται, με επίκεντρο τον μικρασιατικό Ελληνισμό και το ελληνικό στοιχείο. Το χιλιοτραγουδισμένο Αϊβαλί, απέναντι από τη Μυτιλήνη, είναι η πόλη που αποτέλεσε σύμβολο της προσφυγιάς το 1922.
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Περγάμου για να θαυμάσουμε από κοντά τον Ναό του Ασκληπιού, έναν συγκλονιστικό αρχαιολογικό θησαυρό της Μικράς Ασίας.
 • Επίσκεψη στην αρχαία Έφεσο, την πιο καλοδιατηρημένη Ιωνική πόλη, όπου ο περίφημος αρχαιολογικός χώρος μαρτυρά το μεγαλείο και τον πλούτο της περιοχής αυτής στην αρχαιότητα.
 • Βόλτες στην παραλία στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι, με τα αραγμένα σκάφη στη μαρίνα, τα εστιατόρια με φρέσκο ψάρι και τα καταστήματα που… αδημονούν για παζάρια.
 • Εξερευνούμε τη Χερσόνησο της Ερυθραίας δυτικά της Σμύρνης, απέναντι από τη Χίο. Στο επίκεντρό μας τα Βουρλά και το Τσεσμέ, αλλά και όμορφα χωριά όπως τα Αλάτσατα, το γραφικό χωριό της Τουρκίας που θυμίζει Ελλάδα.
 • Επίσκεψη στην αρχαία Μίλητο και στα Δίδυμα, με τον υπέροχο Ναό του Απόλλωνα και το σημαντικό μαντείο που ήταν για τη Μικρά Ασία ό,τι ακριβώς οι Δελφοί για τη σημερινή Ελλάδα.
 • Πρωινό καθημερινά.

Ζήστε την εμπειρία της αυθεντικής Μικράς Ασίας.

Μην κάνετε ένα επιδερμικό ταξίδι…

Πρόγραμμα

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΜΥΡΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και επιβίβαση στην απευθείας πτήση για Σμύρνη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να ξεναγηθούμε στη Σμύρνη. Είναι μια πόλη όπου ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του παρελθόντος της είναι εμφανής ακόμη και σήμερα. Θα περάσουμε από το Μπαϊρακλί, την περιοχή όπου ιδρύθηκε η αρχαία Σμύρνη. Εν συνεχεία θα οδηγηθούμε στο πολυτελές Κορδελιό, με τον όμορφο εμπορικό πεζόδρομο, θα φτάσουμε στη σύγχρονη «Μπλε Πόλη» και θα καταλήξουμε, περνώντας από το παλιό Στάδιο του Πανιωνίου, στην Πούντα για να κινηθούμε στην προκυμαία της Σμύρνης.

Θα επισκεφτούμε το λιμάνι (PASPORT), το περίφημο ρολόι στην απέναντι όχθη του Κορδελιού, την περιοχή Αλσαντζάκ (ALSANCAK) με τα γραφικά σοκάκια, και την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Υπόλοιπη ημέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις βόλτες στην πόλη και τις τοπικές λιχουδιές. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΑΪΒΑΛΙ – ΣΜΥΡΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πέργαμο, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο με τον Ναό του Ασκληπιού.

Θα συνεχίσουμε για το χιλιοτραγουδισμένο Αϊβαλί, την πόλη που αποτέλεσε σύμβολο της προσφυγιάς το 1922. Σήμερα είναι ένα αναπτυσσόμενο αστικό κέντρο, το οποίο διατηρεί ακόμα αρκετά από τα ελληνικά του στοιχεία - πολλοί μάλιστα από τους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης εξακολουθούν να μιλούν Ελληνικά. Βόλτα στο γραφικό λιμανάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Σμύρνη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΜΙΛΗΤΟΣ – ΔΙΔΥΜΑ – ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την αρχαία Έφεσο, την πιο καλοδιατηρημένη Ιωνική πόλη, όπου ο περίφημος αρχαιολογικός χώρος μαρτυρά το μεγαλείο και τον πλούτο της περιοχής αυτής στην αρχαιότητα.

Θα διασχίσουμε όλη την αρχαία πόλη και θα θαυμάσουμε τη Βιβλιοθήκη του Κέλσου, το επιβλητικό αρχαίο θέατρο της Εφέσου, τα αρχαία λουτρά, την αναπαράσταση του ναού της Αρτέμιδος που είναι ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου, το πέτρινο σπίτι της Παναγίας που έχτισε ο Άγιος Ιωάννης για να περάσει τα τελευταία της χρόνια, και ένα από τα πρώτα αποχετευτικά συστήματα του κόσμου.

Επόμενος σταθμός το κοσμοπολίτικο Κουσάντασι (Νησί των Πουλιών). Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στην παραλία, να κάνετε παζάρια με τους ντόπιους καταστηματάρχες και να γευματίσετε σε κάποια από τις ταβέρνες, όπου σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το τοπικό ψάρι.

Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στη Μίλητο, παλιό ελληνικό λιμάνι όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το θέατρο της πόλης. Η Μίλητος ήταν αρχαία πόλη της Ιωνίας και αποτέλεσε μία από τις 12 Ιωνικές πόλεις της Μικράς Ασίας.

Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα είναι τα Δίδυμα, 20 περίπου χιλιόμετρα νοτιότερα της Μιλήτου. Πρόκειται για σπουδαίο αρχαίο ιερό και μαντείο, το σημαντικότερο στον χώρο της Ιωνίας και ένα από τα σημαντικότερα στον αρχαίο κόσμο. Τα Δίδυμα ήταν για τη Μικρά Ασία, ό,τι ακριβώς οι Δελφοί για την περιοχή της σημερινής Ελλάδας. Οι αρχαίοι συγγραφείς απέδιδαν την ονομασία Δίδυμα στην ύπαρξη ναών αφιερωμένων στα δίδυμα αδέρφια Απόλλων και Άρτεμη. Αφού θαυμάσουμε από κοντά τον υπέροχο Ναό του Απόλλωνα, θα επιστρέψουμε αργά το απόγευμα στη Σμύρνη. Διανυκτέρευση. 

 

5η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΣΜΥΡΝΗ – πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα εξερευνήσουμε τη Χερσόνησο της Ερυθραίας δυτικά της Σμύρνης, απέναντι από τη Χίο. Στο επίκεντρό μας βρίσκονται τα Βουρλά και το Τσεσμέ, αλλά και όμορφα χωριά όπως τα Αλάτσατα, το γραφικό χωριό της Τουρκίας που θυμίζει Ελλάδα με τα γραφικά σοκάκια, τα εντυπωσιακά αρχοντικά, τις όμορφες γειτονιές και μια ατμόσφαιρα που σε γυρίζει πίσω πολλά χρόνια, όταν όλα εδώ ήταν ελληνικά.

Χρόνος για μία βόλτα στην πόλη και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Τιμές
Αναχωρήσεις από Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 569€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 569 € 250 €
Twin Room 569 € 250 €
Triple Room 569 € 250 €
Single Room 919 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 589€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 589 € 250 €
Twin Room 589 € 250 €
Triple Room 589 € 250 €
Single Room 939 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 4 ημέρες με 3 διανυκτερεύσεις – Δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στη Χερσόνησο Ερυθραίας – Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 569€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 569 € 250 €
Twin Room 569 € 250 €
Triple Room 569 € 250 €
Single Room 919 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 569€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 569 € 250 €
Twin Room 569 € 250 €
Triple Room 569 € 250 €
Single Room 919 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 589€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 589 € 250 €
Twin Room 589 € 250 €
Triple Room 589 € 250 €
Single Room 939 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 589€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 589 € 250 €
Twin Room 589 € 250 €
Triple Room 589 € 250 €
Single Room 939 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 250 €
Twin Room 599 € 250 €
Triple Room 599 € 250 €
Single Room 949 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/9/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 250 €
Twin Room 599 € 250 €
Triple Room 599 € 250 €
Single Room 949 € 250 €
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/10/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 250 €
Twin Room 599 € 250 €
Triple Room 599 € 250 €
Single Room 949 € 250 €
 
Κράτηση
 
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/7/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 719€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 250 €
Twin Room 719 € 250 €
Triple Room 719 € 250 €
Single Room 1069 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 739€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 739 € 250 €
Twin Room 739 € 250 €
Triple Room 739 € 250 €
Single Room 1089 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 4 ημέρες με 3 διανυκτερεύσεις – Δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στη Χερσόνησο Ερυθραίας – Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 719€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 250 €
Twin Room 719 € 250 €
Triple Room 719 € 250 €
Single Room 1069 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 719€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 250 €
Twin Room 719 € 250 €
Triple Room 719 € 250 €
Single Room 1069 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 739€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 739 € 250 €
Twin Room 739 € 250 €
Triple Room 739 € 250 €
Single Room 1089 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/8/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 739€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 739 € 250 €
Twin Room 739 € 250 €
Triple Room 739 € 250 €
Single Room 1089 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4/9/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 749€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 749 € 250 €
Twin Room 749 € 250 €
Triple Room 749 € 250 €
Single Room 1099 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/9/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 749€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 749 € 250 €
Twin Room 749 € 250 €
Triple Room 749 € 250 €
Single Room 1099 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/10/2024 - Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 749€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 749 € 250 €
Twin Room 749 € 250 €
Triple Room 749 € 250 €
Single Room 1099 € 250 €
Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 
Αναχωρήσεις από Κύπρο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/7/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1019€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 0 €
Twin Room 1019 € 0 €
Triple Room 1019 € 0 €
Single Room 1369 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1039€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 0 €
Twin Room 1039 € 0 €
Triple Room 1039 € 0 €
Single Room 1389 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 4 ημέρες με 3 διανυκτερεύσεις – Δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στη Χερσόνησο Ερυθραίας – Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1019€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 0 €
Twin Room 1019 € 0 €
Triple Room 1019 € 0 €
Single Room 1369 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1019€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 0 €
Twin Room 1019 € 0 €
Triple Room 1019 € 0 €
Single Room 1369 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1039€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 0 €
Twin Room 1039 € 0 €
Triple Room 1039 € 0 €
Single Room 1389 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/8/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1039€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 0 €
Twin Room 1039 € 0 €
Triple Room 1039 € 0 €
Single Room 1389 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4/9/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1049€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1399 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/9/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1049€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1399 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/10/2024 - Αναχώρηση από Κύπρο - 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις – Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήσεις με Aegean - Τιμή από 1049€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1399 € 0 €
Σημείωση: Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα μπορείτε να μας ενημερώσετε.
 
Κράτηση
 

Χάρτης Ταξιδιού

Similar Tour

Η άλλη Κωνσταντινούπολη του Fygamediakopes | Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2024

5 Ημέρες

Ομαδική Εκδρομή

Τιμή από 699.00